2020
június
28

Információk a 2020-as táborról

Tisztelt Szülők, Táborozók!

Egy hét múlva indul táborunk, így eljött az ideje a legutolsó tájékoztatónak. Mindenkit megkérünk, hogy figyelmesen olvassák el a lenti információkat!

  1. A hoznivalók: Kérjük Önöket, hogy az alapfelszereltség összekészítésénél a linken található „Ami szükséges” alpontban felsoroltak alapján járjanak el, továbbá szeretnénk kérni, hogy a gyermek hozzon magával szúnyog- és kullancsriasztót! Külön jeleznénk, hogy ez évben nincs szükség polifoamra illetve hálózsákra, mert ágyneművel ellátott ágyakban térnek nyugovóra a gyermekek.
    Megkérnénk minden kedves udvarhölgyet, hogy a tavalyi tapasztalatból adódóan mellőzzék a koktélruhát, így a mágiával teli pillanatokhoz legyenek szívesek fekete, zártabb, hosszú szoknyát vagy nadrágot hozni magukkal.
    Érdemes a táborozóknak MASZKOT hozniuk, mert ha lehetőség lesz bolti vásárlásra, mindenképpen fog kelleni! Az első napon a táborhelyen vacsorát fogunk először kapni, így kérem a szülőket, hogy készítsenek megfelelő mennyiségű ételt a gyermeknek!
  2. A nyilatkozat: Minden szülőt szeretnénk megkérni, hogy NE FELEJTSÉK EL a nyilatkozatot kinyomtatni, kitölteni és a találkozáskor átadni, mert enélkül gyermeke NEM JÖHET TÁBORBA!
    A nyilatkozatot már elküldtük mindenkinek emailen, de megtalálható ezen a linken a „Kötelező papírok” menüpont alatt. A nyilatkozat minden pontját legyenek szívesek kitölteni, és a dátumozása nem lehet régebbi, mint 2020. július 2-a, illetve tüntessék fel a gyermek neve mellett a TAJ-számát is!
  3. A találkozó:
    Buszosok: Várunk minden táborozót 2020. július 5-én 12:30-tól 13:00-ig az Újpest-Városkapu XIII. kerületi Buszpályaudvaron. A busz 13:00-kor indul, így legyenek szívesek időben jönni, mert nem fogjuk tudni megvárni a későn érkezőket. A jelenlegi helyzetre való tekintettel minden gyermek hozzon magával MASZKOT vagy bármilyen arcot eltakaró kendőt vagy sálat! Enélkül NEM szállhat fel a buszra!
    Autósok: Várunk minden táborozót 2020. július 5-én 13:30-tól a Katalinpusztai Diáktábor Szendehelynél (2640, Katalinpuszta, Dózsa György út 1. A Google Maps rossz helyre dobja a címet, így érdemes a tábort megkeresni a térképen!) Vezetőink egy része már ott fogja őket várni!

Hamarosan találkozunk!
A Lovagi Tábor Vezetősége