2020
január
17

Változások a vezetőségben

Tisztelt Szülők, Gondviselők, Táborozók!

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a tábortulajdonos –Szalai István– visszavonul 13 évnyi táboroztatás után, így távozik a Lovagi Tábor mindennapi életéből. Szeretnénk megköszönni neki az elmúlt éveket, hiszen nélküle ez az egész nem jöhetett volna létre. Ezen idő alatt „rengeteg Lovagot és Úrhölgyet adott az országnak”, akik hihetetlen élményekkel gazdagodtak és minden évben tűkön ülve várva tértek vissza arra a nyári hétre, hogy újra a középkorban érezhessék magukat. További nyugodt életet, és sok sikert kívánunk neki tanári pályáján, és még egyszer köszönünk mindent!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Lovagi Tábor ideje is lejárt. A bejelentés pillanatakor egyidejűleg átnyújtotta felénk, táborszervezők felé a tábort, melyet alapos megfontolás után Elfogadtunk. Így ezúton is szeretnénk bemutatni a Tábor jövőbeli Tulajdonosait:

Albert Mercédesz (Eli)
Fábián Gergely
Horváth Norbert
Kovács Péter
Szalay Márton

Az átadás jogi szinten folyamatosan zajlik, minden erre vonatkozó fontos információt a honlapon és a Facebook oldalon egyaránt közzéteszünk majd.

A következő táborral kapcsolatos felvetődő kérdésekkel, jelentkezésekkel innentől kezdve Eli Úrhölgy foglalkozik majd, kinek elérhetőségét az Elérhetőségek menüpont alatt lehet megtalálni.

További eredményes tanévet kívánunk Táborozóinknak!
Üdvözlettel,
A Lovagi Tábor Vezetősége